View Single Post
Staro 30.01.2018., 21:53   #4670
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010

Ono s Lorcom je bilo debilno kao on je zao

Kojas ti picajzla, gorji od Sheldon Coopera na kvadrat... da nas 10 tvrdi jedno ti bi bas kontra drugo ?

Ni logika ti nije jaca strana...

Citiraj:

Lik koji im je dugo vrimena bija kapetan i vodija brod uspješno...

Znaci nakon 10 godina divnog braka saznas da ti se zena krese sa maserom gdje jednom mjesecno odlazi na "masazu" i sve OK ? Hebiga, brak je inace
ako zanemarimo to kresanje uspjesan, stima sve... os financijski os sexualno...

Ti bi njoj reko; ma dobro draga nisi ti zla i dalje si "moja" iako nisi cijelo vrijeme bila bas samo moja

Prebaci se na Kucanice ili Gilmore Girls, ovo je SF i to konacno pravi sa dobrim obratima, alternativnim dogadanjima,
napetosti ne nedostaje... dobro je netko rekao da tijek radnje podsjeca na Fringe koji je zbila dobra serija.

Zadnje sto me tako prikovalo kraj ekrana opcenito od ST fransize su jedino epizode ili filmovi gdje se makljaju sa Borgom a ovih par zadnjih epizoda je mozda cak razina vise !!-->
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova

Ono s Lorcom je bilo debilno kao on je zao

Kojas ti picajzla, gorji od Sheldon Coopera na kvadrat... da nas 10 tvrdi jedno ti bi bas kontra drugo ?

Ni logika ti nije jaca strana...

Citiraj:

Lik koji im je dugo vrimena bija kapetan i vodija brod uspješno...

Znaci nakon 10 godina divnog braka saznas da ti se zena krese sa maserom gdje jednom mjesecno odlazi na "masazu" i sve OK ? Hebiga, brak je inace
ako zanemarimo to kresanje uspjesan, stima sve... os financijski os sexualno...

Ti bi njoj reko; ma dobro draga nisi ti zla i dalje si "moja" iako nisi cijelo vrijeme bila bas samo moja

Prebaci se na Kucanice ili Gilmore Girls, ovo je SF i to konacno pravi sa dobrim obratima, alternativnim dogadanjima,
napetosti ne nedostaje... dobro je netko rekao da tijek radnje podsjeca na Fringe koji je zbila dobra serija.

Zadnje sto me tako prikovalo kraj ekrana opcenito od ST fransize su jedino epizode ili filmovi gdje se makljaju sa Borgom a ovih par zadnjih epizoda je mozda cak razina vise !!

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 30.01.2018. u 22:31.
silver_tip je offline   Reply With Quote