View Single Post
Staro 05.02.2003., 16:21   #27
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
hvala sto je netko mislio na mene ali ja vec imam logic 400w koje mi je preslabo..zato hocu neko jako napajanje..
Vidim da se moram ukljuciti u raspravu. Kako sam jedan od malobrojnih ponosnih vlasnika Enermaxa na ovom forumu, trebalo bi malo reci koju rijec i iz prve ruke. Moj 303W Enermax prosao je kroz 4 racunala, od Celerona 1100, preko Athlona 1200 do P4 1.8A i 2.4 konfiguracija. Uvijek je u ploci bila (uz graficku, PCI zvucnu i mreznu) i TV kartica, dodatni IDE RAID i SCSI kontroler. U racunalu je uvijek bilo izmedju 2 i 6 diskova (sto IDE sto SCSI), DVD-ROM, a cesto su kompovi bili i totalno zakrceni od kolicine komponenti i ventilatora. Nikada nije bilo nikakvih znakova slabosti, iako je rijec "samo" o 300W. Zapravo, rijec je o stvarnih 303W koje su snaznije i mocnije od svih tih nazovi-400W napajanja.
Dali se isplati uloziti 650kn u Enermaxa? Moje misljenje je definitivno. Eventualno cu ga za koju godinu zamijeniti za nekih 430-460W Enermaxa ili Enlighta, ali do tada cu vjerovatno zamijeniti jos barem jednu konfiguraciju, a mozda i dvije.