@bloodthorn
Izgleda da ti znas nesto vise. Jel znas da se nemoze koristiti s karticom ako je dosla sa bitpande? Nesto takvo sam razmisljao, a drugi problem je sto skrill bez problema zatvara racune, meni ga davno zatvorili radi banalnog razloga. Pa bi trebalo dobro procesljat TOS prije nego se upustiti sa BTCom, bas bi ih pitao prije bilo kakvih radnji. Sto cu i napraviti ako mi prije netko ne demantira ovdje.
Prebacivanje s skrilla na skrill je moguce is to oni i prizeljkuju jer je to unutar njihovog sistema, ali i to ako bi se radilo redovito bi oni pokrenuli radnje. Cisto zbog spekulacija o pranju novca. Tak da nebi to preporucio. Ali ako bi imao ili imas vise razlicitih ljudi kojima bi poslao pa onda oni kroz neki period tebi vrate, to bi vjerojatno proslo. E sad dali bi se to moglo koristiti na kartici neznam. A jels e stvarno nemoze BTC exchengan preko bitpande koristiti na prepaid mastercardu?
Slicna je situacija sa kopanjem na paypal... Da radi... Samo ja bi prije toga provjerio sa njima, jer to su racuni koje kad jednog izgubis na svoje ime vise nikada neces moci imati.