View Single Post
Staro 29.01.2018., 20:44   #21886
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
pa kako sam najglasniji, mozda jer mu prilozim konkretne cinjenice pa onda to ekipi ne pase, ne znam.
samo sam istaknuo da po mom misljenju, a vidim da nisam jedini, baca floskule tu po temi, trpa sve SF filmove u isti kos, i postavlja se s visoka.
I meni su uglavnom to filmovi za pogledati i zaboraviti, ali imas medju njima extra losih, ali i jako zabavnih i oku ugodnih za pogledati i odmoriti.
ali ne mos izjaviti da na temelju naziva filma znas da film ne valja... to mi je ono, predrasuda da se upucas

kako i Fanatik kaze, a obadvojica smo matori, pogledali smo sigurno filmova vise od njega, i raznih zanrova, a nismo prekrizili odredjeni zanr samo na temelju imena
tema je da malo komentiramo, da ukazemo na neki sitnice, detalje, sto je dobro/lose/inovativno u filmu...

no kad tu uleti padobranac pa tvrdi nesto bez da je uopce POGLEDAO film, e to ne podnosim. Ja ne gledam horrore jer ih ne volim, i sigurno od mene neces procitati da kazem, da je recimo film IT smece, da zasto to uopce gledate kad je to o nekom klaunu debilnom...

shvacas...
Gabre je offline   Reply With Quote