View Single Post
Staro 29.01.2018., 12:05   #1808
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008

I nemoj molim te "jamcit" da ga nisi takog poslo, kao sto je Alen "jamcio" prije pola godine da je imo sve sarafe na grafickoj, dok mu nisu postali video snimku otvaranja reklamacija.

Sto se tice reklamacije u trgovini vs. servis. Osobno uvijek reklamiram direk u servisu, brza komunikacija i brza reklamacija.

Cisto primjera radi (primjer od prije 2 tj.):

- 2,5" HDD kupljen u eKupi, krepo.
- posaljem u ASBIS 11.01. (postarinu platim 32kn - HP Express)
- oni dobiju disk 12.01.
- sljedi vikend (13.-14.01.)
- u ponedjeljak 15.01. salju novi disk na moju adresu
- ja ga dobijem 16.01.

Da nije bilo vikenda, rjesavanje reklamacije 2 dana (+ 2 postarina). Da sam iso preko eKupi islo bi na to jos +2 dana minimalno extra.

Sad ko voli nek izvoli, nek salje sve u trgovinu, nek iskoristi svoje zakonsko pravo, nek se igra pokvarenog telefona, nek ceka.

Ja preferiram linijom manjeg otpora.
-->
Citiraj:
Autor Getriba94 Pregled postova
Kad vam ljudi "donesteju" uredaj u 90% slucajeva provodite reklamacije, a u ostalih 10% uredaje sami ostetite pa okrivljujete kupca

Sent from my D6603 using Tapatalk
OK, skuzili smo, navodno su te ostetili, jednom davno... Ne moras bas svaki 2. post jedno te isto, kao sto reko, skuzili smo!

I nemoj molim te "jamcit" da ga nisi takog poslo, kao sto je Alen "jamcio" prije pola godine da je imo sve sarafe na grafickoj, dok mu nisu postali video snimku otvaranja reklamacija.

Sto se tice reklamacije u trgovini vs. servis. Osobno uvijek reklamiram direk u servisu, brza komunikacija i brza reklamacija.

Cisto primjera radi (primjer od prije 2 tj.):

- 2,5" HDD kupljen u eKupi, krepo.
- posaljem u ASBIS 11.01. (postarinu platim 32kn - HP Express)
- oni dobiju disk 12.01.
- sljedi vikend (13.-14.01.)
- u ponedjeljak 15.01. salju novi disk na moju adresu
- ja ga dobijem 16.01.

Da nije bilo vikenda, rjesavanje reklamacije 2 dana (+ 2 postarina). Da sam iso preko eKupi islo bi na to jos +2 dana minimalno extra.

Sad ko voli nek izvoli, nek salje sve u trgovinu, nek iskoristi svoje zakonsko pravo, nek se igra pokvarenog telefona, nek ceka.

Ja preferiram linijom manjeg otpora.
nathan.fake je offline   Reply With Quote