Sto se tice reklamacije u trgovini vs. servis. Osobno uvijek reklamiram direk u servisu, brza komunikacija i brza reklamacija.
Cisto primjera radi (primjer od prije 2 tj.):
- 2,5" HDD kupljen u eKupi, krepo.
- posaljem u ASBIS 11.01. (postarinu platim 32kn - HP Express)
- oni dobiju disk 12.01.
- sljedi vikend (13.-14.01.)
- u ponedjeljak 15.01. salju novi disk na moju adresu
- ja ga dobijem 16.01.
Da nije bilo vikenda, rjesavanje reklamacije 2 dana (+ 2 postarina). Da sam iso preko eKupi islo bi na to jos +2 dana minimalno extra.
Sad ko voli nek izvoli, nek salje sve u trgovinu, nek iskoristi svoje zakonsko pravo, nek se igra pokvarenog telefona, nek ceka.
Ja preferiram linijom manjeg otpora.

-->
Citiraj:
Autor Getriba94
Kad vam ljudi "donesteju" uredaj u 90% slucajeva provodite reklamacije, a u ostalih 10% uredaje sami ostetite pa okrivljujete kupca
Sent from my D6603 using Tapatalk
|
OK, skuzili smo,
navodno su te ostetili, jednom davno... Ne moras bas svaki 2. post jedno te isto, kao sto reko, skuzili smo!
Sto se tice reklamacije u trgovini vs. servis. Osobno uvijek reklamiram direk u servisu, brza komunikacija i brza reklamacija.
Cisto primjera radi (primjer od prije 2 tj.):
- 2,5" HDD kupljen u eKupi, krepo.
- posaljem u ASBIS 11.01. (postarinu platim 32kn - HP Express)
- oni dobiju disk 12.01.
- sljedi vikend (13.-14.01.)
- u ponedjeljak 15.01. salju novi disk na moju adresu
- ja ga dobijem 16.01.
Da nije bilo vikenda, rjesavanje reklamacije 2 dana (+ 2 postarina). Da sam iso preko eKupi islo bi na to jos +2 dana minimalno extra.
Sad ko voli nek izvoli, nek salje sve u trgovinu, nek iskoristi svoje zakonsko pravo, nek se igra pokvarenog telefona, nek ceka.
Ja preferiram linijom manjeg otpora.