Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.01.2018., 22:38   #33841
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Ta nova Insignia mi je prekrasan auto. Neki dan vidio na Sljemenu. Stara Insignia je imala premium feel naprema Astri recimo. Automatik sa istim motorom je išla slabije, ali uglađenije i ugodnija za voziti podosta. Za dulja putovanja jel...
Je, meni se isto jako sviđa, dizajnom mi je čučnula samo tako.

Vozio sam testnog 2.0 dizela sa max opremom i ono... stvarno mi odaje dojam da je automobil skuplji nego što je.
Zvučna izolacija je super, sjedala su bila perfektna i nevjerojatno udobna (AGR kožna, grijana/hlađena/ventilirana/masažna/pozicioniranje u 18 smjerova), izrada mi djeluje odlično, motor je po meni isto odličan (170 konja, čisto veselo povuče kad se stisne a opet jako tih kad se ide održavati konstantna brzina), portapak mi je više nego dovoljno velik (490 litara, no nekima možda to nije dovoljno, pogotovo ako znaju da u pravilu svi iz konkurencije daju veći, a neki i osjetno) i odlično je što su 5. vrata standard pa možeš potrpati stvarno velike stvari, svjetla su perverzija (https://www.youtube.com/watch?v=rwgOAyh3-a4), posjeduje sve sigurnosne sustave za koje sam ikad čuo itd.
Igorr je offline   Reply With Quote