View Single Post
Staro 27.01.2018., 13:52   #1547
MahatmaGhandi
Registered User

Datum registracije: Jan 2018
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Vrlo mi je cudno da su ti, kako kazes za DL, to stalne vrijednosti tijekom dana. To skoro nikad nije tako sa Tele2 LTE mrezom; vecinom su dnevne vrijednosti znatno manje od nocnih. Isto tako su oko 20h znatno nize nego oko 8h, itd...

Btw, prema cemu/kome mjeris ping i brzine. Ping na Speedtestu je skoro redovito prema Tele2 serveru 10-15ms, pa mi je tvoj cudan..
Prema Tele2 serveru.. Kad sam uzeo pokucni tamo negdje u 5. mjesecu 2017. ping je varirao oko 18-24ms i brzine DL su bile 50-60 i to sa origigi antenama na ruteru (brzina varirala ovisno o doba dana/noci). Tamo negdje u 8. ili 9. mjesecu je ping narastao na 34ms i onda sam odlucio kupit te Iskre i montirat ih. Od tada nema poboljšanja. Bas sam upravo sada napravio test sa origigi antenama rutera - nesto slabije brzine zbog antena. Test preko moba - iPhone 7 - DL neide preko 15 a UL cak 48.. Ruter spojen na Iskre, DL maxx 25 - UL 46... Po meni izgleda da su nesto prckali po baznoj i otad to ne sljaka kako treba ili su limitirali svakog spojenog klijenta na baznu. Probat cu jos sa ZTE ruterom od frenda pa javim rezultate..
MahatmaGhandi je offline   Reply With Quote