Citiraj:
Autor Prezime
Vrlo mi je cudno da su ti, kako kazes za DL, to stalne vrijednosti tijekom dana. To skoro nikad nije tako sa Tele2 LTE mrezom; vecinom su dnevne vrijednosti znatno manje od nocnih. Isto tako su oko 20h znatno nize nego oko 8h, itd...
Btw, prema cemu/kome mjeris ping i brzine. Ping na Speedtestu je skoro redovito prema Tele2 serveru 10-15ms, pa mi je tvoj cudan..
|
Prema Tele2 serveru.. Kad sam uzeo pokucni tamo negdje u 5. mjesecu 2017. ping je varirao oko 18-24ms i brzine DL su bile 50-60 i to sa origigi antenama na ruteru (brzina varirala ovisno o doba dana/noci). Tamo negdje u 8. ili 9. mjesecu je ping narastao na 34ms i onda sam odlucio kupit te Iskre i montirat ih. Od tada nema poboljšanja. Bas sam upravo sada napravio test sa origigi antenama rutera - nesto slabije brzine zbog antena. Test preko moba - iPhone 7 - DL neide preko 15 a UL cak 48.. Ruter spojen na Iskre, DL maxx 25 - UL 46... Po meni izgleda da su nesto prckali po baznoj i otad to ne sljaka kako treba ili su limitirali svakog spojenog klijenta na baznu. Probat cu jos sa ZTE ruterom od frenda pa javim rezultate..