Da se nadovežem na Superlux slušalice. Imam hd 668b jedno godinu i pol. Zvuk odličan, no stvarno živnu tek kad sam ih spojio na headphone out od starog sony pojačala nasprem zvuka direktno sa kompa. Tek onda postaju pravo glasne a zvuk kao što sam rekao dobije drugi život.
Slušalice su otvorenog tipa pa ako ćeš ih koristiti u bučnim uvjetima nećeš baš imat najbolje rezultate, isto tako ako dijeliš prostor u kojem ćeš ih koristiti će ostali čuti sve što ti čuješ što može biti mana. Prednost opet je što možeš čuti ako te netko zove.
Nakon tih godinu i pol nošenja nisu imale neki fini tretman pa su se jastucici poprilično plastične lažne kože dosta stvrdnuli i na mjestima popucali, neki to popravljaju nabavljanjem original AKG jastucica ali osobno ne vidim smisao dati za njih više nego za slušalice. Za te novce super slušalice, superlux stvarno nudi jako puno za uloženo.
No treba uzeti u obzir i to da za te novce ne treba očekivati neki veliki build quality. Nećeš naći vjetojatno bolje od superluxa u toj cijeni, ali ne treba ih ni gurati u "high end studijske slušalice".