View Single Post
Staro 26.01.2018., 10:59   #498
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
iskreno taj dio su mogli malo bolje opisati, jer su se vozaci jako bunili na taj problem, cak neki nisu htjeli voziti ako se sjecam.
nisu ni spomenuli kolko je ljudi izginulo, sto gledatelja, sto vozaca u ta vremena...

ali svakako pohvalan prilog, da ipak malo izadju iz dosadne kolotecine copy/paste emisija.
Kad sam bio klinac, najbolji frendovi od staraca i naši susjedi imali su frendove koji su imali dvije kćeri i sina (i koji su često dolazii u goste k njima pa smo se sfrendali)...i jedna od njihove dvije kćeri je poginula na takvom reliju (starom u naručju)...s tim da nije bila na cesti (ak se dobro sjećam) već pored pa je lik samo izletio u rulju...Mislim da je on takvo gledanje relija zapamtio do kraja života.
Može bit da su tad reliji bili prava stvar ali ovo s publikom nije uzbudlivo kad dođe do sranja. Brijem da je veći adrenaliin bio ekipi u publici..bit tako blizu..vozačima je to bio pritisak sigurno. Nije ti svejedno ak si normalna osoba.

Nego, zanimljivo mi je i kak je onaj lanchijin vozač mogao birak koje utrke želi vozit....jebeno..
Tvrdi je offline   Reply With Quote