View Single Post
Staro 26.01.2018., 08:55   #2320
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
igra je u tome da ni njemcima nisu pali zakoni s neba,problem je da mi nemamo preduvjete za takve zakone, imamo ne baš zainteresirane korisnike - desetak pritužbi na router nije ni izbliza dovoljno,informatičko novinarsto je pak previše ovisno o reklamama operatera,i na kraju politika nam je kakva je skupa sa udrugama potrošaća,dok sam bio na bakru onak usputa potpuno je svejedno bilo kod kojeg sam operatera bio,jedina razlika je bila kod amisa koji nisu imali rezervirano mjesto za iptv,bez obzira na router uvijek iste brzine ista propusnost bio je adsl ,sad na vdsl kod susjeda vidim da je kvaliteta katastrofalna i približno je isto svima na bilo kojem operateru koji su spojeni na centralu kasliča s obzirom na optiku nema u kvartu 1300m od centrale kabel prolazi kroz 4 čvorišta ,mislim bezpogovorno je speedport loš router kolko pratim temu iskona za njihov router za brzine 200/100 nema baš puno prigovora za sada,a isto ima acs ista optika i isti ontovi jedino su routeri drugačiji,pa mi se sve čini da ću 15.4 oprhutat na iskon.

-

skalar je offline   Reply With Quote