View Single Post
Staro 05.12.2005., 17:14   #29
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Pardon svima sto se tice iverice, jucer sam do kasno u noc to sve delao, pa mi je iverica bila kao i svako ostalo drvo! Danas kad sam se probudil i oso na fax, sjetil sam se u tramvaju kak se iverica dela (piljevina i ljepilo) tako da za sada odustajem od tog "drveta"! Laminat takodjer odbacujem jer znam za njegova svojstva (koja je bubba lijepo naveo) a i sam sam non stop naelektrizitan barem me 1-2 puta strese elektricitet po danu

Idem po redu->@domy_os
Oduvijek sam htel imati naopak plocu, al sam zaboravil da mi venice i 6800 nije isto kao i barton i 5900XT...u mom slucaju, sad mi se grafa vise grije (duplo) od proca...al sam mislio da ce ovaj gore straznji moc povuc taj topli zrak (opet fizika i topli zrak ide gore)
Na grafu paniram staviti VF700 Al-Cu iako bi u mom slucaju bio najbolji silencer jer izbacuje zrak van...

Sto se tice tunela, sad sam tek vidjel tvoju skicu i sve kontam (iako ja ne bih izvadio straznji gornji, nego neka ipak bude tamo, nikad se nezna kad po ljetu zakuha a i nece skoditi posto cu mrezicu piknut kod svih ventova)
Samo kaj kad sam ja crtao maticnu, samo sam glavne mjere po duzini i sirini mjerio, polozaj proca i meme i ostalog je cisto odoka...takodjer, mjere su realne za ove rupe odozada za periferiju) tako da ove tunele (ploce popreko) mogu tek dati napraviti kad tocno izmjerim udaljenosti predmeta na maticnoj...tek onda cu napraviti pravu sliku cijele maticne!

Sto se materijala jos tice, morat cu porazgovarati sa nekim ko zna malo vise od mene...Ne zelim bacati prevelike novce...

@Mrkonja
Nisam nikada vidio kako Antec izgleda iznutra, malo cu progoglati pa vidjeti kaj mi se svidja...

Nije problem oko ulozenog truda...sad kako dobivam vase prijedloge, sve raste zelja da to sto prije napravim i naravno, sto bolje...

Cilj mi je napraviti kao prvo, kvalitetno, ekonomicno (max. iskoristivo) i lijepo kuciste (sprijeda ce biti i kromirani rubovi i jos poneki lijepi detaljcic) i za sto manje novaca, a najvise novaca ce otici na materijal...izradu cu pokusati sve napraviti ja ili uz pomoc nekog...