View Single Post
Staro 25.01.2018., 18:30   #1214
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Jedna grafa trenutno rudari 1.74$ ZEC-a dnevno sa odbitom strujom.
To je trenutna zarada.
Kad skoči diff i wannabe majneri počnu plakat profit po kartici će bit taman da se pokrije struja i ostane za gablec. Tad će mama morat izdvojit od plaće da bi pokrila struju ner nema smisla trošit izrudareno prije nego opet nastupi zlatno doba altova i profit bude višestruk.
Ako si spreman na to go for it!
Daj ne plasi decka jer to uopce nije tako. Ako njemu sve bude neisplativo bit ce i tebi i svima ostalima.
To da ce skocit DIIF je netko ovdje prico i prije 2 mjeseca pa je pao i zarade od 100 kuna su otisle u nebo i bile su 200kn pa su se eto nekidan opet vratile na 100kn (pricam za 3 vege). Znaci sto ce bit zna BABA VANGA a ne netko ovdje na forumu .Cinjenica je da DIFF raste al se zato i pojavljuju neke druge opcije rudarenja kao i cijena coinova naraste itd... trenutno svi koji rudare zaradjuju vise nego prije 3 mjeseca .Kako ce bit u buducnosti ? ja nezna mal sumnja mda itk ot oovdje zna. Ako skoci opet btc na 20k i poprate ga altovi opet cemo svi duplo zaradjivat pa ce ova priva o 2doalra na dan prerast u 4 doalara na dan i onda si mu totalno krivo savjetovao. Poceo sam s MONEROM presao na ETN pa na SUMO pana XLC itd itd i svaki sljedeci uvjek daje puno vise zarade...

Meni su rekli u 11 mjesecu da nikako ne uzimam vege 56 jer kostaju 4000kn. a evo nakon 2 mjeseca ovdje bi velika vecina bila sretna da im sad prodam te iste po 5000kn.. jer eto nose jako puno novaca.

@ TRPI
Znaci kupi stroj i kartice i kreni u poso. bit ce ti isto kao i svima nama drugima. ni bolje ni losije. Ako neces moc pokrit struju necemo ni mi ostali . A to da neces moc pokrit struju je cista izmisljotina jer sad struja nosi evo osobno meni 10 posto od zarade. a ako padne sve 90% da nemam za struju s rudarenjem onda ni kriptovalute vise nece postojat.

Dal ces kupit 1060 ili 1070 ili bil okoje druge dobro prvo proracunaj eto npr ovdje https://whattomine.com/

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 25.01.2018. u 18:42.
livada2 je offline   Reply With Quote