Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Moraš shvatit da za 1000 i kusur kn savršeni monitor nije moguć. Proper recenzija nađe mane i monitoru od soma eura. Sa IPS-om bi vjerojatno dobio i gori glow, a bleeding sigurno. Jedino što sam popušio ovaj čudan pixel, no to je loša sreća. Ostavio sam sve trake još na njemu, no mislim da ga neću vratiti radit toga kad ga se bez traženja ne primjećuje.
Što se tiče tvojih prijedloga bilo je tu svega, koliko se sjećam nagovarao si me na onog PLS samsunga koji ima flicker, kojekakve NEC-ove više nego duplo iznad budžeta, 25" widescreen (što je posebno loš prijedlog) i štošta drugo. Jbga nije isto kad netko baca random linkove iz dosade ili nabijanja postova, te kad netko sam sebi istražuje monitor.
|
Sve bolji od tvog,neznam o kakvim flickerima pričaš,od nekih random likova koji nemaju pojma o ničemu,ali svaka čast na monitoru,ja bi takvo smece odmah vratil.
Drugo,ovaj prica da nemoze igrat na medium

Kladim se da nebi skuzio razliku izmedu 0AA i 16AA na pravom velikom monitoru osim ako se mozda zabuljis i stoji ti nepokretna slika.Zna se za koga su ti efekti,za one koji ne pitaju za novac(i za jutubere i testere) a ovo da se nemote igrat na medium je obicno preseravanje,bolje onda reci nemam novaca za bolji monitor i kantu.