Citiraj:
Autor sinbrkatetete
Samo da se osvrnem na "da ti je operater stavio manji profil"... opet, ne odbijam niti ne pametujem, pitam baš zato jer pametan dovoljno nisam - ne bi li manji profil bio vidljiv kao "MAX DSLAM throughput" na nižim vrijednostima, ne vidim smisao dati routeru da "ugovori" brzinu sa slike, a onda na drugom levelu ograničavati realnu brzinu korištenja. Jesam li glupost izjavio?
|
mislim govorim ti iz iskustva imam starijeg gospodina,kojem se brinem računalu, koji je u sličnoj situaciji kao i ti 1300m od centrale probali su mu uvesti 30/5 odmah dugi dan su ga nazvali i objasnili da ima previše smetnji i da ako se slaže da će ga vratiti na adsl i da će plačati brzinu do 10 i smanjili mu račun za 1/3, sad dobija brzinu 5-7 problem je upload jer u tom profilu je daleko premali, pa skype nemože ni koristiti ,sad dali bi se dobilo odjavom iptv nešto ili ne ,to ovisi od operatera do operatera recimo na t-comu imao ti ili nemao iptv na liniji je uvijek rezerviran prostor za iptv,recimo dok sam svojevremeno bio na amisu,kad sam uključio iptv brzina interneta mi je bila 13,kad sam isključio bila je 17