Citiraj:
Autor fAg
Drugim riječima zajebo si se,koliko sam ti monitora linkao koji su svi bolji od tog ali ok,mogal si još dodat par sto kuna i imat pravi monitor a ne to.
Vrati ga dok još možeš,imaš valjda 15 dana vremena za raskinut ugovor bez ikakvog objašnjenja.Vjerujem da je i ovaj bolji:
https://www.ekupi.hr/IIYAMA-24-ProLi...m_medium=click
Ili kupit nešto provjereno od dell-a,lg-a itd. bez ovih freesync gluposti,samsung bi izbjegavao jer očito nemaju više ništa dobro za neke manje novce.
|
Moraš shvatit da za 1000 i kusur kn savršeni monitor nije moguć. Proper recenzija nađe mane i monitoru od soma eura. Sa IPS-om bi vjerojatno dobio i gori glow, a bleeding sigurno. Jedino što sam popušio ovaj čudan pixel, no to je loša sreća. Ostavio sam sve trake još na njemu, no mislim da ga neću vratiti radit toga kad ga se bez traženja ne primjećuje.
Što se tiče tvojih prijedloga bilo je tu svega, koliko se sjećam nagovarao si me na onog PLS samsunga koji ima flicker, kojekakve NEC-ove više nego duplo iznad budžeta, 25" widescreen (što je posebno loš prijedlog) i štošta drugo. Jbga nije isto kad netko baca random linkove iz dosade ili nabijanja postova, te kad netko sam sebi istražuje monitor.