Citiraj:
Autor Morpheous
A zamisli kakvo je bilo moje iskustvo s MK3 kada sam ga igrao na gameboy-u i onda se otvorila lokalna igraonica sa Sega Mega Drive II i hi-res Mortal kombatom u boji    Nisam se micao dok frend i ja nismo sve novce potrošili. U to vrijeme smo uglavnom igrali MK i Streets of rage jer su Kung-fu i Karate bili u modi hehe.
|
ma dobro to što smo imali igraonu sa sega 2, fliperima i sl. nego si istu mogao i rentati i tako jednom mi rentali starci za vikend i vani zapadao neki nuklearni snijeg, pol škole došlo u ponedjeljak (ja sam realno mogao pješke do nje) i veli stara - ajd reći ću u školi da si se razbolio i produžit rentu pa da se malo poigraš.
sad se stavi u doba ranijeg osnovnjaka i pročitaj ponovo
Citiraj:
Autor piydek
Syndicate je bio jeben...mislim da mi i danas feeling cyberpunka potječe iz feelinga te igre haha. Dune sam igrao samo klasični Dune 2 na 6 jebenih disketa...koja je to zajebancija bila sa jednim floppyem i mijenjanjem dok nisam nabavio prvi hard na Amigi (raskoš od 210mb). Ali meni jedna od najdražih igara, unatoč jebeno braindead AI-u.
Inače isto, Amiga (pogotovo AGA amige) je bila grafički, zvukovno i po glatkoći scrollanja debelo superiorna PCima tog vremena. Ja se isto sjećam komedije od neke verzije Street Fightera 2 na PCu u to vrijeme. Jao! Ono što je promijenilo stvari je Doom s jedne strane i Commodore kao firma nadrogiranih hipija sa svojim genijalnim idejama, luđačkim propustima, nevjerojatnim zajebima i ostalim s druge strane. Među ostalim predugo čekanje do A1200, A600 kao potpuna besmislica, nehtijenje da se guraju proširenja poput 68040 kartica za popularne Amige, pa tio što su u jednom trenutku totalno zaspali, zajeb sa proizvodnjom CD32...Stvarno nevjerojatna firma, meni iznimno draga. Nešto potpuno drugačije. Još imam svoju A1200 sa Blizzardovim 68020 proširenjem (to je 68020 ali na 28MHz i 4mb fast ram-a).
|
ili kad sam ja pametani morao svaki put napraviti fatality ili šta već na mk3 pa hop ajmo INSERT DISK TRI pa nakon fatalitya INSERT ONU KOJA JE BILA
ma amiga je bila bombetina totalna... mislim da su starci za rabljenu 500+ sa opremom dali nekih 300-400dem, a ekipa je trošila hiljade maraka na pc pa se čudila kak ja doma imam printer, mogu na monitor ili tv, joysticke i spojeno to sve na liniju
uf... čuvaj tu 1200 ko oko u glavi jer meni danas tu i tamo na pamet pada da uzmem ponovo a500, proklet dan bio kad sam je prodao.