Citiraj:
Autor syss
u da... flashback kad sam vidio prvi put sam pao na dupe i isto mislim da je to bio posljedni čavao u lijes za c128d kojeg sam imao.
isto tako kad sam nakon posjedovanja iste (500+) krenuo u nabavu igara i upoznao syndicate ili dune 2000 recimo... hijao in love momentalno.
generalno mi je amiga najdraže računalo koje sam ikada imao, a grafika i raspon igara je u to vrijeme gazilo bilo koji pc. neću nikad zaboraviti kad sam imao prvi susret sa ozbiljnim pc-jem kod frendovog starog, imao je neki studio i dao nam da se igramo na kompu, a ono raskoš 486 dx4, rama na kante, zvučna i zvučnici neki bijesni, 19" crt ako se dobro sjećam, e reko ajde da vidimo kako radi nedostižan stroj i pokrene frend mk3 na tom ogromnom ekranu i ja paf na pod... ama kakvo je ovo smeće od grafike, pa prevaren si prijatelju 
|
A zamisli kakvo je bilo moje iskustvo s MK3 kada sam ga igrao na gameboy-u i onda se otvorila lokalna igraonica sa Sega Mega Drive II i hi-res Mortal kombatom u boji

Nisam se micao dok frend i ja nismo sve novce potrošili. U to vrijeme smo uglavnom igrali MK i Streets of rage jer su Kung-fu i Karate bili u modi hehe.