Citiraj:
Autor 1v@n
Čovjek neki dan ovdje pita za Blaupunkta za malo novaca i izvrijeđa ga se da ne kupuje televizor na mjestima gdje se kupuje povrće i ništa konkretno ne dobije osim pljuvanja, ali kad netko dođe s budžetom od 7000+ kn, onda su svi jako uslužni i sve znaju. E, to mi smeta.
|
Nije stvar u krumpirima, povrću i snobizmu nego se to tako ne radi...
Baš na drugom forumu se raspravljalo o tom Blaupunktu neki dan i kaže čovjek da je pitao u Kauflandu koliko ima garancije a prodavači nisu znali odgovor

Mislim ono ne očekujem da će znati je li unutra VA ili IPS panel ali pa hebemu barem bi trebali znati osnovne stvari tipa jamstvo, broj priključaka i vrstu tunera...
U jednom Kauflandu/Konzumu/sličnim trgovinama ne možeš ni vidjeti kvalitetu slike ili vidjeti kako tv radi jer najčešće ga nemaju ni upaljenog već ga uzmeš s palete i nosi ga doma. U svim boljim trgovinama će tv prije kupnje izvaditi iz kutije, pregledati je li sve u redu i ponovno ga zapakirati. Tu toga nema. Što ako dođeš doma i dobiješ neugodno iznenađenje u vidu razbijenog ekrana? Sljedi dokazivanje, jesam-nisam i slične zabave.
Zar nije bolje otići u neki Elipso ili čak Emmezetu ili Pevec gdje imaju izložene tv-e, gdje će ga upaliti pred tobom i gdje znaš da si došao doma s ispravnim tv-om? Gdje ti trgovac može odgovoriti na neki banalan upit? Gdje je veća ponuda tv-a u tom cijenovnom rangu? Ja mislim da je.