View Single Post
Staro 24.01.2018., 08:01   #2314
VKR77
Registered User

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
nije da se nebi moglo,moglo bi se ,teško ali bi se moglo,što bi zahtjevalo nekakvu organiziranost nas potrošaća,da bi recimo dobili zakon o "slobodi izbora routera" ...
Ako govorimo o ovom routeru on u samoj svojoj biti i nije telekomunikacijski uređaj i nije router, on je jeftina kombinacija lošeg modema i običnog LAN switch-a, a sinhronizaciju postiže sa ubijanjem konekcije i bez obzira na važnost podataka nastavi kao da se ništa nije dogodilo, pa vjerovatno postoji razlog zašto su sakriveni logovi. Zaboravio sam reći da je jedna od modernih inovacija njegove lampice koje u samoj produkciji ne služe ničemu, a pokazuju znakove života samo kod komunikacije sa ACS koji također ne služi ničemu osim što uredno ostajemo bez telefonskih linija da bi uz sitan novac nabavili drugi router.
Tako taj uređaj sramoti telekomunikacijske osnove i principe i kako kaže Nikky na časnu riječ je dobar dok ne prolupa. Kako on nije router, prolupa uvijek kad pogubi sinhronizaciju na svojim endpoint-ima.. što je za telekomunikacije uobičajena stvar.
Najžalosnije je od svega što u našim mukama, govorim o elementarnom internetu, nasmijavamo one koje su nam ga postavili a točno su znali što će se događati.. Smatram da je uvođenje zakona po uzoru na .de neophodno i u potpunosti te podržavam.
Neki se pozivaju na FW i njegov razvoj, ja sam siguran da od ovoga ne-routera neće nikad postati router, jedino što im preostaje smirivanje portova na centrala, u kojoj mjeri je to moguće?
VKR77 je offline   Reply With Quote