View Single Post
Staro 23.01.2018., 20:05   #10320
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ajmo redom...
Ovo je vec neozbiljno i granici sa trolanjem. Eto natjerao si me da izvucem ovaj post od prije par dana.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Bez obzira na brand koji piše na plastici izvana, svaki TV na tržištu ima LG ili Samsung panel.
Ostalo ti takodjer ne stoji. Cini se da je sve sto je iznad 5000kn za tebe high end TV za entuzijaste i cudake.

Ovo ostalo sto si napisao zapravo uopce nije bitno za raspravu. Na svakoj temi se cini se nadje taj jedan "glas razuma" koji se brine za prosjecnog korisnika kojemu nista nije bitno. Stvarno je cudno da se na PC ekspert forumu raspravlja o necem malo visem od trajanja garancije i boje okvira. Daleko su vece sanse da ce razliku izmedju IPS i VA primjetiti jedan forumas nego npr moj otac. Takodjer su puno vece sanse da ce i zeljeti nesto bolje od toga da "radi".

Nije da ima ista lose u tome sto si tko moze priustiti no zato i ocekivanja moraju biti na mjestu. Sto realno moze netko reci o tom Blaupunktu koji se prodaje uz krumpire osim "ako radi uzmi"? Kada kazem da za proper HDR efekt nece biti dovoljan TV od 5000-6000kn, cak ni taj tvoj fantomski, to gledas kao na snobizam no cini se da nemas prakticnog iskustva i sve gledas kroz oci "prosjecnog korisnika". To bi bilo otprilike kao da ja odem na forum o automobilima i tupim kako je BMW skupo smece, i da ti 335i benzinci nista ne valjaju jer je moj Hyundai takav, a ima i certifikat
Rista je offline   Reply With Quote