View Single Post
Staro 22.01.2018., 15:23   #630
Mate_zg
Premium
Moj komp

Mate_zg's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Evo samo da se i ja pohvalim da sam poceo igrat ovu igricu i skorz sam se zarazio.Igram ju na staroj kanti: x5460 3.8 ,6 ddr2 rama i 750ti 2gb vrti se oko 50tak fpsa sve na very low osim tekstura koje su na low.U voznji zna pasti i na pocetku igre al poslije se vrti normalno cak i do 60 i nesto,sve u svemu moze se igrati.Taktika mi je da odem na neka malo manja mjesta gdje nisu velike sanse da sretnem neprijatelja i da tamo skupim nesto oruzja i onda poslije sacekusa.Nije mi jasno zasto mnogi ne zatvaraju vrata za sobom ja to uvijek radim i kada neprijatelj dolazi u neku pripizdinu nece biti toliko sumljicav.Ono sto me nervira su ti kinezi, nisam rasist al covjece nek igraju na svojim serverima.U skoro 95% slucajeva u sqadu imam po dvoje troje kineza od kojih rijetko koji zna engleski i u vecini slucaja ih slusam kako pricaju na svom domacem.Ono sto jos ne volim kod njih a desilo mi se par puta je to da su me ubili nakon 15 min igre da pokupe moje stvari.Znaci cijelu igru nikakvih problema i odjednom bam i to sam samo od kineza dozivio.Jednom sam i chitera sreo i pogodite... opet kinez,trebalo mi je neko vrijeme da skuzim da chita.Znaci igramo i vidim ja roka on svako malo nekog,reko u sebi ovaj je neki dobar i kako se mapa suzavala nas 20tak ostalo, vidim ja ovaj moj kineski kompanjon svako malo nekog pogodi i to u glavu sa kar98 postane to meni malo cudno i pogledam ja on kroz planinu gleda, znaci nemoguce da vidi protivnika tako i samo puca i skoro svako malo headshot..Reko ja njemu u fuckin: cheater why are u doing this a on suti i sasuo sam mu rafal u bulju..al eto, samo sam do sad jednog cheatera sreo i to u mom timu.
Mate_zg je offline   Reply With Quote