Citiraj:
Autor Ziiky
Danas imam problem sa elementumom.
Krene DL, a nakon par sekundi brzina padne na "0" i ni makac
|
Hmmm pratim portove na routeru i vidim da elementum uopce ne otvara svoje portove preko upnp-a.
Jos je ovo prilicno bugovito. Posloziti cu rucno forwarding za elementumov port range pa d vidimo hoce li onda imati brzinu
EDIT:
Ma da ... yebu ga portovi i upnp. Quasar uvijek otvori 6-8 portova iz svog port range-a, a elementum kako kad

Za isti tr... recimo prvi u trakt.tv trendingu je Thor; quasar "vidi s:11000p:7000, a elementum jedva desetinu toga. Kad krene dl kod quasara, brzina raste do maksimuma i ostaje konstantna (moram ga ogranicavati jer mi uzurpura kompletan bandwidth), a elementum se pati. Krene pa stane
Citiraj:
Autor divacic
Ne mora biti nexbox, već mora biti dobra podrška. Dobra podrška = stabilan box, a ima ih još takvih.
|
Dobar ovaj, dobar onaj .... pa na kraju svi dodju ovdje kukati
Citiraj:
Autor divacic
@Ziiky
Nisam probao opciju, u stvari, nikad mi nije bilo potrebno pohraniti stream-ani film. Trenutno mi je opcija da automatski briše file po prestanku gledanja, no ja imam problem što stream spremam u internu mem. box-a, a ona je 8Gb (ukoliko je veći materijal, doviđenja). Ako stavim pohranu na USB stick stvar se drastično uspori, pa bi i meni NAS bio odlično rješenje.
|
Zasto si ne uzmes SD karticu uhs1 klase vise nisu skupe, a rade jako lijepo sa quasarom/elementumom
Jesi to ti na elementum githubu otvorio request za nas storage save putem nfs-a?