View Single Post
Staro 21.01.2018., 22:26   #4578
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Daj ti provjeri da ti se cpu ne pregrijava. Mozda je to uzrok kod zahtjevnijeg video materijala pa zbog toga throttlea.
kak se provjerava da li se cpu pregrijava?

inače skoz je nešto popizdilo jer i u normalnom radu lan mreža trokira a na wiif se više ne mogu spojiti, ono vidim ga i piše connecting ali se ne spoji...
go*no go*no

kliknuo sam i reset gumb na playeru ali on nema nikakve svrhe, sve je i dalje po starom. budem probao se tokom tjedan još malo igrati ali ima tu puno više problema od samog playera a to je kodi:

iogika kodi-ja mi nije jasna: imam na nasu dir "filmovi" i u njemu imam neke direktorije koji imaju više filmova u sebi tipa "lotr" a u njemu su poddirektoriji lotr 1, 2 i 3 i u svakom od tih dir je film. e sad glupi kodi mi nađe samo "lotr" film, dakle jedan jedini i kad ga pokušam pokrenuti, javlja grešku da ga ne može pokrenuti. onda sam mu stavio u putanju za videe drito direktorije od svakog od lotr filmova i svejedno ih ne vidi. može li mi tko objasniti u čem je štos?

i zadnja stvar koja me ubija je da nisam skužio kako se može drito iz andorid sučelja pritupiti NAS-u, jedino što mogu je pristupati memoriji od andorid box-a. Instalirao sam neki "media monkey" player i on mi daje opciju spajanja na DLNA ali taj dlna je promašaj samo takav jer vidim neke preddefinirane pdirektorije "video, music, pictures" koji nemaju veze s onime kako ja držim filmove i k tome kad uđem u tipa video i nađem "folders", tamo mi ne izlista sve videe iz foldera??? wtf...
u kodiju barem mogu pristupiti putem windows networking-a drito svim direktorijima na nas-u ali ovo iz andorida je katastrofa

fakat mislim da sam se grdno zeznuo jer sam ubo taj box, radije sam trebao nuc