View Single Post
Staro 20.01.2018., 13:04   #15
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
čisto da komentiram jedan mali dio posta - u pravu si kad kažeš da mali broj net korisnika na kabelu pomaže - nema crosstalka. s obzirom da po kabelu (inače) bude 16-32-64 parice, šta je na njemu više korisnika, to si više smetaju. na mom izvodu nemaš korisnika koji nema net, i to vdsl. kod tebe je vjerojatno situacija mirnija i osim šta ti je kabel "čitaviji", ne-imanje puno vdsl korisnika na njemu pomaže.

bila je tema negdje, mislim da je ag008 pisao o njegovim brzinama kako su, malo po malo, dodavani vdsl korisnici na njegovom izvodu.

uglavnom ne preostaje ti ništa nego prijavljivat kvar i čekat da netko nešto riješi. promjena operatera bi vjerojatno pomogla po pitanju brzine, ali gubiš paket usluga.

za SIP, pogledaj fenice, odnosno happytel. vjerujem da imaju malu bazu korisnika i mogu se svakom korisniku prilagoditi, a kvarove i "želje i pozdrave" rješavaju poprilično brzo.
jedino - pravna/financijska služba je nikakva, ili ju nemaju. u prevodu - JA se moram sjetiti da ih pitam da mi pošalju uplatnice. 100kn/6 mjeseci + 75kn godišnje po broju (vanjskom broju). interno ti mogu rješiti virtualni pbx, ja imam 3 accounta, dobiješ pristup backofficu u kojem podešavaš sve. uz malo truda si rješiš i following, ili simultano zvonjenje svih "virtualnih" brojava na broju. to ti izgleda tako da dobiješ 3 nova telefonska broja, koji su "interni" i glume pbx, besplatno pozivanje među njima. kad zoveš "van" onda se prikaže pravi broj.
jp_rv je offline   Reply With Quote