Kakvo je generalno mišljenje o aditivima, u ovom slučaju za Liqui Moly -
Common rail aditiv?
Zadnjih tjedan dana 2.0 HDi (136 Ks) radi u leru na 1300 rpm umjesto normalnih 700-800 rpm, dijagnoza brizgaljka/dizna na cilindru 3, resetiranje greške na dijagnostici, vozim dva dana bez problema i simptoma, opet se pojavi greška na dijagnostici, povišen rad u leru.
Osim povišenog broja okretaja na leru, auto ide kao zmaj u oba slučaja što je svima čudno pošto je brizgaljka u pitanju.
Sljedeći tjedan sam naručen da vidi može li se raditi reparacija pošto je Delphi brizgaljka, cijena reparacije u rasponu 100-150€, a nova brizgaljka je 330-350€.
Iskreno, najviše bi pokušao sa aditivom pošto još mi nitko nije potvrdio 100% da je brizgaljka neispravna, iako Peugeot dijagnostika pokazuje tako. Plan je ako budem radio reparaciju ove upitne, ispitati i ostale tri da vidim na čemu sam, pošto je auto kupljeno u 8. mjesecu sa 98K, sada na 108K.
Je li imao tko sličnih problema, HDi/DCi/TDi/CDI itd.
Disclaimer: Nisam toliko naivan da smatram 40 KN (cijena aditiva) rješenje za neispravnu brizgaljku (ako je to slučaj), ali ljudi svašta pišu, volio bi čuti Vaša mišljenja. Ako može bez pljuvanja i sa visoka, sve je fino i krasno dok ti kroz glavu ne prođe cijena 4 nove brizgaljke.