View Single Post
Staro 20.01.2018., 01:18   #13
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
prijatelj mi ima propusnost u ruteru 33 i naplačuju mu brzinu 30,i makar na seedtestnetu mjerenja uvijek govore da ima brzinu 30 ,zbog čestih pucanja njihova interna mjerenja
govore da brzina varira između 8 i 30 naravno kako varira brzina downa tako varira i brzina uploada i zato dolazi do pucanja,t-comovo opradanje -"loše instalacije u zgradi",odnosno
žica između parice do stana što bi naravno bilo vrlo ,vrlo skupo mjenjati u par slučajeva sam već u više zgrada čuo da predstavnici zgrade odbijaju to učiniti zbog troškova na račun pričuve
,a i vrlo je upitno jeli to stvarni razlog jer kablovi od centrala do zgrada/kuća su većinom preko 40 godina stari,i sigurno nisu u besprijekornom stanju jer većinom nije ulagano u njih od
kad su postavljeni,znaći savjet ti je ili optika ili kabel,ormarići za skračivanje petlje bi bili isto riješenje,samo ako ih do sada nema u blizini ko znak kad će biti,ljudi koji imaju do 30 im
trenutno nisu prioritet izgleda i ako si na rubu te granice onda si u banani do daljnjega,prelazak na bilo kojeg operatera na bakru ti neće donjeti gotovo nikakva poboljšanja osim
eto ako t-com nije postavio ormarić u blizini

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 20.01.2018. u 01:36.
skalar je offline   Reply With Quote