View Single Post
Staro 19.01.2018., 14:15   #3007
bg_4_l
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2009
Lokacija: zagreb
Postovi: 542
Citiraj:
Autor salinjo Pregled postova
Da, sad vidim da je G5 više u rangu S7. Hvala, imao sam nekih pola godine S6, kolega na poslu ima G4, malo cu ga ispitat i zagnjavit da isprobam pa ce tu pasti odluka između ta 2, možda i G5. A što se tice MI A1, išao bi na njega bez problema ali upravo kamere nisu hvaljene kod Xiaomija, što mi je full važno, a ne znam da li ima neka šema što sam u jednoj temi naletio da na xda ima neko objašnjenje kako poboljšati kameru na A1, nešto softverski treba napraviti, znam da su nešto spominjani SD procesori, Google Pixelli i tako nešto, jel zna neko nešto više o tome?
To sam ja pisao, imaš ovdje na temi, ali treba malo bolje proučiti (ja samo proskenirao pogledom na brzinu jer nemam dotični mobitel, ali sam razmišljao o njemu) LINK NA XDA.

Naravno to ne radi nekakva čuda samo omogućava neke post processing efekte koje Pixel ima (i do određene mjere poboljšava overall performanse kamere). Rekao bih da bi S7 čak i s tim imao bolju kameru (a mislim da ima port Pixel camere i za S7 i S8 sa Snapdragonima).

Ima i jedan Mi6 na njuški za 2.200,00 ako nije već otišao, čini se ok deal (ni za njega nisam 100% siguran da je kamera bolja od S7 npr, ali je sam uređaj bolji), googleaj malo kamera benchmarke za mobitele pa usporedi direktno S7 i ostale pa ćeš znati što ti je činiti.
bg_4_l je offline   Reply With Quote