Pa ploca je naopako jer po fizici hladniji zrak je dolje, a topliji gore...pa onda da cooler na procu uzima, kolko tolko hladniji zrak...
Nazalost zbog layouta same ploce, nastao je problem oko ventova, te sam morao to rijesiti tako sto sam maknuo srednji straznji

Tako da sad nemogu nikako napraviti zracne tunele (mislim, mogu al to je opet mnogo razmisljanja i zajeb. pri samoj izradi, al nikad se kod mene nezna

)!
A zracni tunel za chipset se bojim ne bi sljakao jer na NF4 treba staviti cooler sto blize NB-u jer se on sam grije svinjski...
Kontam si jedino da nekako maknem topli ili da dovedem hladan zrak na graficku (da ipak napravim jedan bocni)
Ovo sto se tice napajanja, (ima 12cm vent) sam i sâm razmisljao kako ga okrenuti, tj. dal da on sam uvlaci zrak iz kante ili izvana...za sada sam odlucio ovako, da iznutra uzima...
Sto se spajanja maticne na bocnu stranu tice, sad si me malo zabrinuo s tim navojima, jer je, kako si sam rekao, drvo mekano (naprema aluminiju)...Vidjet cu sta se tu moze, a ovo kaj si na sliki stavil, to jos nisam (barem mislim) nigdje vidjel, tak da neznam na kojem principu to sljaka
Evo nacrta v0.5:
EDIT:
@Ziky
Zasto ne ivericu? mislim, nisi naveo razlog (osim osobnog misljenja)

Koje onda drvo? trebam neko dobavljivo ijeftino a cvrsto...