View Single Post
Staro 19.01.2018., 08:02   #263
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Sad ste kao vlasnici lokalnih kvartovskih ćumeza i britijetina. Ono, neću dat konobaru/konobarici plaću veću od 2000 jer sigurno si bude zaradil još stotaru kaj ne vrari kusur ili kaj mu/joj ostave tringelta.

Iz prve ruke info, mnogi poštari ni ne nose sa sobom ebay paketiće nego već iz pošte kreću sa žutim papirićem. Budući su uglavnom na motoru ili biciklu, ne znam gdje bi fizički trebao nositi 100+ paketića i svima u ruti dostaviti njegovo.

Stoga, malo pogledajte i sa te strane. Nije da vam ne nose kineske pakete jer su lijeni i jer su se zadržali u birtiji na 3 pelina više od normale ili brane interese EU od najezde kineske privrede (ovo mi je žešća provala ). Ne branim ih jer ih ima svakakvih, no ovih mojih par lokalnih i njihova kolegica, stvarno nemam kaj reći. 95% stvari mi donesu i predaju susjedu ili ostave kod staraca ako nisam doma. Ostalo, jebat ga, tu i tamo odem u poštu

Za razliku od CityExa koji je imao moj paket u kombiju ali je samo bacio ceduljče u sanduče, a kad sam ga uhvatio kako ulazi u kombi rekao je da kasni i da si dođem tamo po paket. A kad sam došao tamo, ženska za pultom je rekla da to nije njezin problem... i stvarno mi je drago što su propali.

A što se HpExa tiče, 100% zadovoljan i kod primitka i slanja pošiljke. Nikad problema. Zato su mi oni No1 odabir kad šaljem od sebe ili kad kupujem od nekog nešto i plaćam šiping.

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote