View Single Post
Staro 18.01.2018., 14:27   #7293
Mate22
Registered User
Moj komp

Mate22's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Probao ovu iptv listu i slika je blago receno katastrofa.To je meni negledljivo.Jedino kaj je prolazno su hd kanali makar to nije vidlo hd kanala.
Ja sam mislio da je to bar usporedivo sa dvbt2 i satelitskim programima kaj se tice kvalitete slike ali niti blizu.I to sam probao na optici kod buraza 500/120 tak da se moze eliminirat spora brzina neta.
Ako je tak kod svih providera na iptv zali boze novaca.Bolje se uzme total tv prek satelita.Gledao sam preko kodi-a
A gledaj znam kako je preko KODI-ija ja sam koristio to znam da nije preko toga slika bog zna kakva. Ja sad gledam preko MAG 254 recivera i slika na HD kanalima je JEBENO dobra evo već nekoliko dana gledam na EUROSPORT HD 1 i 2 Australia open i nijedan meč mi nije prekidao i sve mi je išlo glatko sinoć na Areni 4 HD sam gledao Espanol-Barcelona kup kralja i slika je stvarno bila kristalno čista i cijelu utakmicu niti jedan trzaj baš sam uživao a i bila je dobra tekma. A da se nekad zna dogodit da nekaj zašteka pa to je ok dok nije previše puta i ako se ponekad dogodi nije problem. Ja sam zadovoljan pratim sve od sportova što me zanima a to nemogu dobit na naša dva "najveća" providera žalosno.Ovdje imam sve Arene sve sport klubove oba eurosport kanala i sve u HD slika više nego odlična i stabilna.

Iako se slažem sa tobom da je slika puno kvalitetnija kad ide npr. preko coax kabla na Bnet-u i VIP-u ili prek satelita a valjda i preko MAXtv optike al ja sam bio prisiljen sad uzet i ovako pratit što me zanima a imam sve pokriveno. Kvalitetom na HD kanalima preko ovog mog MAG 254 recivera sam zadovoljan SD je druga priča to je baš negledljivo iako to zavisi od kanala do kanala ima SD kanala koji su jako blizu HD po kvaliteti tipa NAT GEO ili ANimal Planet,TLC, Discovery....svak bira šta mu paše ja sam zasad zadovoljan.

Zadnje izmijenjeno od: Mate22. 18.01.2018. u 14:43.
Mate22 je offline   Reply With Quote