View Single Post
Staro 18.01.2018., 13:10   #258
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova

Situacija od danas...
Poštar mi ubacio u sandučić obavijest o dospijeću pošiljke s naznakom "pokušaj uručenja 15.01.2018 u 11.30h"...pošiljka morala biti dostavljena na ruke, a žena doma kaže nije ni bio poštar. Ja u poštu i pitam el paket ostavio u uredu...djelatnik za šalterom odgovara da je kod njega - razvaža motorićem po selu. Ja u auto i potjera!
I našao ga par ulica dalje i mašem papirićem...gleda u mene i čudi se. Rekao sam mu nek mi da pošiljku jer mi je to hitna dokumentacija...a frajer meni nikog nije bilo doma pa sam ostavio u sandučiću obavijest. Mislio sam ga zviznut u onu žutu kacigu da mu se glava odšarafi. Hebo ih poso njihov da ih hebo...nek rade kak spada il nek ni ne rade. Uglavnom da nisam išao u potjeru ne bih uspio predat dokumentaciju u roku. Drugi put zovem Ivanu Paradžiković i ostatak ekipe Provjerenog. Divlji zapad hebote...
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Nije da ti ne vjerujem ali ajmo razmišljat logično.
Šta je poštaru lakše, da ti uruči tu dokumentaciju ili da ispisuje papirić?

Znači, moguće da ti baš tog trenutka nije bilo nikoga ili žena nije čula zvono ili što već, ali napadaš čovjeka bez razloga.
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
WTF ? Pretpostavljam sarkazam...
Nema daljnje diskusije...uručiti na ruke...nije se popeo na drugi kat i pozvonio na vrata i žena je bila u tom trenutku doma...i ne razumijem te ako sam imao dogovorenu dokumentaciju da mi se uruči osobno...hm...šta ti briješ frende...pa ne kužim te ?

.
kad sam ja ovjde opisao skoro isti slučaj i mene su "popljuvali"...to ti je forum...
i da očito im je isti poso uručili paket ili ne....

i da, bilo je na TVu da će zbog EU SVE pošilje bit ocarinjene i naplaćen PDV...jer gospoda iz EU time jako gube...pa treba naplaćat fotelje uhljeba u EU parlamentu...

Zadnje izmijenjeno od: smirnoff. 18.01.2018. u 13:15.
smirnoff je offline   Reply With Quote