Hmmm, smanjiti kazes? Pa mislim da kuciste nije veliko, zaboravil sam dimenzije staviti al nije veliko...gledano u prednj masku, dimenzije su sirina 23x55visinax50 dubina (u cm)...
Pa pogle u svoje kuciste, maticna je napola kucista kod mene, tako da jos kad se stave HHD-ovi i optika, izgleda jako natrpano...naravno jos + kabeli...ima toga..
Al svejedno mislim da cu ga morati skratiti po dubini....necu da mi viri van rupe stola!
Bocni ventovi nece imati odkud izvlaciti zrak jer rupa nije siroka...a i imam freezer na procu a on ne sjeda okomito na polozaj socketa (ako me kuzis) vec je drugacije polozen tako da mislim da bi to imalo manje utjecaja...
Mozda bih stavio bocno da mi izvlaci zrak sa graficke posto se ona najvise grije u cijelom sistemu...i neki mozda bocni na NB, al mislim da je bolje piknuti direktno na plavca zalmana neki 70mm vent...
ti ventovi su mi najmanji problem, najvise me muci ova straznja strana...nekaj sam doma kemijal i kad maknem srednji bocni vent imam taman prostora za zbusiti rupe za izlaze sa PCI-E i PCI kartica....
Za bocna vrata i njihovo otvaranje imam fenomenalnu zamisao al pitanje je dal se to moze sloziti (sigurno se moze,al pitanje je cijene i problema oko izrade)
Najvjerojatnije cu staviti da se dize kao npr. na Lamborghiniju

onda opet problem izolacije zvuka i kako to zakaciti da se ne otvara kad prenosim kuciste (vjerojatno jednim sarafom)
Ma daleko je to od izrade al mislim da ce na Bozic biti gotovo...
Ajd barem sam slozio neke nacrte i skice...problem je kaj mi se neda vaditi maticnu i mjeriti sve na njoj!