Citiraj:
Autor Vragec007
Pozdrav,
trenutno imam homebox na probi. do sad koristim t-com i zbog lose parice ne ide vise od 5mb brzine. s homebox-om mi ide između 20-30 mb a cijena je i malo manja tako da mi se vjerojatno isplati.
Moje pitanje je dal je dosta 100gb mjesečno i na koliko se spusti brzina nakon sto se prođe taj limit?
isto tako nije mi jasno zasto i kako mi je upload skoro duplo veći nego download na speed testu? je li to normalno i da li će to predstavljat problem? da li se on može nekako ograničiti?
|
tak je i meni. trenutno nekih 17/21, al to varira od dana, sad je oblacno i bezveze... box mi je na tavanu i ak malo pomaknem antene bude drasticno bolje, al to vec drugi dan padne, onda opet pomaknem, pa je bolje i tako u krug. no s obzirom da se drzi a tih 20/20ak i ima tendenciju u principu samo na vise, ne zamaram se vise s tim
100gb je meni na knap, bez torrenata. dobro razmazen sam na 100/100 zadnjih 6,7godina, al sam se preselil, a tu ce optika mozda dva dana prije nego evoluiramo na full bezicno sve, ukljucujuci i teleportaciju.
Od 00-08 ti je free promet, pa ak skidas nesto skidaj tada. isto vrijedi i ako ispucas 100gb, od 00-08 nema ogranicenja brzine na 1mbit.
E da i obavezno reboot u ponoc, jer ak ti je nesto zakaceno ne bude se prebacil na free tarifu i ode ti 100gb. onda moras cekat kraj obracunskog razdoblja jer kao tek onda vide kad se to dogodilo, bla bla, a ti umires sa 1mbit, pa das tri banke za jos stotku. ja sam stavio vremensku sklopku i fiju. jedino kaj onda onu statistiku o potrosnji mozes zaboravit jer ti tam sve zbraja...