Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.01.2018., 20:33   #33650
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
200tinjak k km nebrige
Ok, sve jasno, mislio sam da je puno više prešao.

200 tis. km takve vožnje Passat bez problema prelazi, ali sad kreće priča sa amortizerima (tvorničke sam promijenio na 200tkm, prednje na 400tkm), prednjim ovjesom (moj je prešao 380tkm u originalnom stanju, što mi nijedan mehaničar ne vjeruje, s vožnjom tvog kolege čudo je da je do sada izdržao), hidronosačima motora (kad procure, a hoće, motor "padne" i izglođe crijevo intercoolera, zamjenske odmah zaboravi), diskovima, a ako nije mijenjao zupčasti remen kroz sve ove godine, igra ruski rulet svaki put kad upali motor. Sva sreća da nema kuplung i zamašnjak.

Za rasturiti kožnu unutrašnjost u Passatu na 200tkm zbilja moraš biti specijalac jer kod mene na duplo više kilometara još uvijek nema nikakvih rupa na sicevima. A nije da ga nešto posebno mažem i održavam.

U principu, razumijem tog tvog kolegu, ima dijametralno drugačiji pristup od mene. Auto će voziti do prvog ozbiljnijeg kvara i onda utopiti. Sigurno će potrošiti manje love od mene, no kao što je Gabre rekao, vozim djecu u autu i nije mi svejedno u kakvom je stanju autu.

I sigurno je u pravu kad kaže da sam ga se ranije trebao riješiti.
Garro je offline   Reply With Quote