View Single Post
Staro 17.01.2018., 11:17   #4018
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Hahaha, definitivno.

E onda punica nek ima 200 000 pri ruci i da mora biti sretna sto nije kupila na 20 000. Ali sad ili jos malo ce biti otvoren prozor za uskocit u BTC vlak ili bilo koje druge cryptovalute jer se sve ponasaju vise manje isto.

Neki jaci igraci ce vjerojatno jos cekat malo da padne jer bi mogao jos past, ali taj pad jos mali ce se dogodit tako brzo da mi obicni smrtnici tu nemozemo uskocit.

Slicno kao sto se desio ovaj pad. Na vrhu rijetko tko je prodao. Ja sam uspio nestos itno prebaciti u dollare ali vise slucajno nego namjerno jer su mi trebali. A holdam BTC nesto sitno imam jos od 15000 i nemislim ga prodavat jer sam to ostavio za kupovinu online, samoc ekam pravi trenutak.

A ETH sam nakopao i isto ga holdam, iskreno bio bih ga prebacio u dollare da sam mogao... ali nisam, i sad ga jos holdam doks e ne vrati u nesto dobro 1300, 1400, mozda cak i 15000 stavim mark nek ga proda.

No eth u neku drugu cryptovalutu se ne isplati jer sve naspram fiatu pada... (barem voe koje ja pratim)

P.S. sretno punici ako se odluci kupiti, mada zbog psihologije koju je vec entko prije objasnuio kladim se da punica nece kupiti sad kad pada i vjerojatnoc e napraviti iste greske ko mnogi, kad vide da raste i kad ono raste mjesecima onda kupe na vrhu, a kad vide da pada jednostavnos e iskljuce iz Cryptosvijeta...