Rista, nadglasan si od strane korisnika S7.

A koliko znam, nisi bio korisnik ni S5, ni S6 a ni S7

imao sam S5 i taj plastični dizajn je jedini ozbiljni minus naspram S6. Problem nije kaj je S6 bio bump u dizajnu, problem je kaj je imao minusa u odnosu na prethodnika. IP6x, SD card i slabija baterija je nekome bitan nedostatak, npr meni. Zato S6 nisam nikada ni omirisao. Meni bi to bio sidegrade gdje bi mi falile 3 bitne stvari tj. više bi izgubio na tome nego što bi dobio na malo boljem ekranu, kameri i 1GB više RAMa. Proc mi nije bitan jer ne rudarim na mobu.
Ali kao što reče kokos, slažemo se da se ne slažemo. Što se mene tiče, S6 je bio promašaj, a S7 sve ono što nije bio S6 tj oko čega su korisnici njorgali. Ti gledaš revoluciju u dizajnu i obliku, nama je ipak bitniji IP6x certifikat, bolja baterija, SD utor, bolja kamera, bolji ekran i općenito bolji uređaj
S8 donosi promjenu dizajna "revolucionarno" ali bump u ostalim stvarima minoran do nikakav za dosta veću cijenu. Stoga, nama većinom nezanimljiv. Plus problemi sa kamerom, wifijem i pucanje ekrana zbog krivog pogleda u njega je svakako letdown.
Kladio bih se da je više S6 korisnika prešlo na S7 nego S7 na S8
Ali dobro... kako god.

S9 ako bude copy paste S8, ja preskačem. A navjerojatnije bude.
Sent from Mobara