View Single Post
Staro 16.01.2018., 19:48   #22
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ovak, ovo je najblize istini.
Najme ,nemamo 50 godina (mislim da prate tek nekih ~15-20 godina,bar za civilni sektor)pracenih informacija.

Testovi se najcesce izvode tako da uzmu 2 kontrolne grupe, svaka po 100-ak ljudi, jedna grupa je u svakodnevnom kontaktu s raznoraznim ozračivaćima dok druga nije.

I u razodoblju od 30-50 godina usporede se te dvje grupe, da koja ima vece sanse za razne tumore na mozgu, raznorazne rakove i ostalu zvjerad. Trenutna "non-tinfoil" teorija je da ne brinemo jer svi ti maji ,slatki tumorčići bi nam stvarali probleme tek kad bi živjeli 120 i više godina.

Tak da ne brinite za povecanje od 85% testikularnog raka(bolestina za koju niko nije nit čuo prije 20ak godina ak nije radio u NE Krško) unazad zadnjih 15ak godina,koji se u opce ne dovode u vezu sa cinjenicom da ljudi drze svoje telefone u prednjem/straznjem djepu hlaca, 4G tak ljepo palaca jajca ko da su u mikrovalnoj(šta ćes,paše fino,toplo).

Osobno ,mislim da će autopsije ljudi rođenih ~1985-2005(koji su umrli od starosti krajem 21.st) bit apsolutni urnebes za studente medicine, čudo prelijepih tumora,mutacija,novih organa,slijepa crijeva koja su progledala,kurje oči osljepile ...

Poslano sa mog X5max koristeći Tapatalk
subabuse je offline   Reply With Quote