Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 16.01.2018., 08:47   #2308
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor nexteen Pregled postova
Kako sam ti rekao , zavisi sta zelis sa klimama , imati primarno grejanje ili ces po potrebi paliti neki backup tj tih par dana u godini kad zaskripi . Nije velika razlika izmedju ulaznog i standard modela , jeste nesto ali nista toliko osetno . Opste misljenje je da ako zelis primarno grejanje onda uzmi standard modele iako se gomila njih greje i sa ulaznim modelima i niko se nije zalio , naravno ukoliko ne preteras sa zeljama tj m2

Nisam te razumeo po cemu je Fujitsu bucniji , u odnosu na koju klimu , ja koliko vidim sve to tu decibel gore ili dole . A sto se tice Wifi , nije lose da se ima ali nije preporucljivo klimu paliti i gasiti ako se grejes na nju , u rezimu hladjenja jos i moze , vecina tako nesto nema i nema potreba za tim . Taj Daikin je ok ali kad pomislim da za samo 500kn vise ima da se uzme TOSHIBA RAS -B16N3KV2-E (1) / RAS-16N3AV2-E (1) sa Twin rotary kompresorom onda mi je nekako bezvezna kupovina , a opet ako ti ne treba tolika snaga onda opet je bezveze kupovati bilo sta vise od ulaznog modela . To je neko moje razmisljanje ali od mnogo toga zavisi sta ces uzeti .

nece se uopće grijat s klimama, samo hladjenje, radijatori su provuceni po svuda

jel velika razlika i jel se isplati platit 25% vise za Suzumi plus u odnosu na Mirai ?

Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 16.01.2018. u 09:14.
nick praskaton je online   Reply With Quote