Citiraj:
Autor redscro
Računala koja možeš naći na stranici prije nisu bila dio kataloga (što možeš vidjeti iz webcache linka), a cijena je porasla 1500 kuna nakon utakmice. Na stranu sve ostalo, no je li ovo korektno poslovanje?
|
E ti si zaslužio personalizirani odgovor.

Nije korektno , nikako.
Ako su stvari bile u katalogu, znači da su već bile snižene. Kad je katalog istekao čini mi se legitimno povisiti cijene i onda na njih nuditi nove popuste u novoj akciji. To ide njima na dušu i procjenu. Al nemojte mi reći da istu stvar niste doživili i u Jysku, Elipsu, Intersparu, Kauflandu, ... svuda oko nas i svakodnevno. Stvari koje nisu bile u katalogu su trebale biti snižene kako je obećano odmah prvi dan i moje mišljenje je da nisu trebale poskupljivati zajedno sa stvarima koje su bile u katalogu. To je glupa i štetna poslovna odluka.
Nemojte me krivo shvaćati, ja nisam odvjetnik Hangara. Ako mogu komentirati i pisati nekoliko postova o nekakvim "govnima" ljudi koji i sami kažu da nisu ni namjeravali kupovati i nemaju ISKUSTVA I INFORMACIJE o tvrki Hangar18 , onda valjda i ja mogu izraziti nekakvo svoje mišljenje.
I mene iritiraju različite situacije...
P.S.
Moja "skrivena" motivacija je ogromno iskustvo u prodaji u kojoj sam svašta doživio (ovo je ništa) i suosjećanje s djelatnicima u prodaji, te želja da ovakve teme na forumima ostanu pošteđene osobnih ratova i posluže svojoj pravoj svrsi - realnom informiranju na osnovu vlastitog dobrog ili lošeg iskustva.