15.01.2018., 21:08
|
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Smijem se komentarima s reddita, ovo moram podijeliti;
Citiraj:
Šef mislia da je europsko prvenstvo u nogometu
|
Citiraj:
H18 oduvijek izbjegavam zbog lošeg iskustva, bili stoka i ostali stoka. Prije 8-9 godina mi je graficka kihnula, a pošto je komp bio kupljen tamo imaš iza naljepnice protiv otvaranja jer ti nece priznat garanciju. Dobro super odem tamo kazem sta se desilo, nema problema riješit cemo. Pozovu me nakon par dana da ga pokupim. Da graficka je otišla, sredili smo. Dođem doma pokrenem neku igru FPS mi osjetno manji. Odem pogledat i stoka je ugradila neku drugu 30% slabiju graficku, a da mi nisu ni rijec rekli. Otisao isti moment tamo i poceo se žalit da želim istu graficku koja je u garancijskom listu. Tek onda mi rekli da to više nemaju na lageru i da mi više to nemogu dati. Došo sa starim jer sam znao da ce vjerojatno biti sranja. On stao pred ducan i zaustavljao kupce da ne ulaze unutra jer su prevaranti, dok sam se ja svađao unutra. Popustili su dok su vidjeli šta stari radi i rekli da si onda uzmem graficku u istom cijenovnom rangu koji je bio u garancijskom listu cca 700kn. Dao još 200kn i uzeo bolju grafu za 900kn. Sve u svemu nice try H18. Sad zamisli kolko su ljudi na istu foru prevarali, a da nisu ni znali jer su informaticki plitki. Od tada nikad više i svima kažem da ih izbjegavaju.
|
Citiraj:
Kupio moj frend miša pred par godina i dođe doma - miš sjeban u pakovanju. Wheel je sjeban i ne radi middle klik. Iduće jutro dođe on u zoru da vrati, i tamo je onaj jedan sumnjivi lik koji misli da je pametan i pokušava ti uvijek sranje uvaliti, i jedan debeli stari lik- očito gazda. I primi gazda miša, i ide ga isprobati, jer možda je kupac retardiran pa ne zna kako miš funkcionira. I proba on - "Pa radi, ne znam, mališa, šta tebi tu nije u redu.". Onaj sumnjivi prodavač je iz svemira vidio da je miš u kurcu i pokazao gazdi. I pita gazda dalje: "A da ti nije slučajno pao?".. I tu frend popizdi i oštro odgovori "NE". (Mislim, kakav trebaš biti pacijent nepismeni da ne znaš da je kupac uvijek u pravu. Čak i da je razbio tog glupog miša, opet je pod garancijom, degeneriku jedan. ). I onaj sumnjivi lik vidi da je situacija opasna po dobar glas njihove firme, i smiri on gazdu i ponudi zamjenu. Frend je potom uzeo jednog drugog miša od firme za koju za da nije u kurcu i iz serije za koju zna da je dobra. I još ga dan danas ima.
Što se mene tiće, stari ima NOA mobitel koji nije toliko smeće koliko je smeće Hangarov unikatan android gdje fali pola postavki. A jedan drugi frend ima stari jeftini tablet koji ima relativno default android, ali se hangar morao israti i staviti svoju reklamu na pocetni screen dok uključuješ uređaj. Fend kaže da čuva taj tablet kao reminder. Reminder da je hangar firma iz selendre i da ga ne vode marketinški stručnjaci nego degenerici.
|
Citiraj:
Ovo sto oni rade je van svaki pameti!
Ovo racunalo je jucer bilo 6300kn,danas je 1000kn skuplje.Cijena narasla 1000kn preko noci na web shopu.Volio bi znati koliko je ovo po zakonu?!Da se smiju dizati cijene u nebesa kako se hoce.Nadam se da ce pojedine institucije reagirati na ovu trgovinu kao i inspekcije rada.Jel ovo sto oni rade je sve samo ne legalno.A da ne pricam o tome koliko je lazna reklama kaznjivo djelo.Isto tako brisu komentare i postove kako ljudi ne bi vidjeli.Ocito ne znaju da je novi profil lako napraviti te ponovno postati.Dok screenshoot ostane zauvijek prije nego obrisu.Prijava policiji i inspekciji rada!
Isto tako tvrde da je racunalo bilo u katalogu pa je zato cijena bila niza,a racunalo niti je bilo na akciji niti u katalogu jel su ga ljudi jucer kupovali s popustom za 1000kn manje.Procesljajte im narudjbe!
...
Nakon komentiranja na fejsu i upita kako to da je cijena racunala se digla preko noci za 1000kn odgovor je bio da je to racunalo bilo ranije u katalogu.Racunalo je naruceno i ima dokaz,odnosno racun da je narudjba prosla s tim famoznim popustom.Kada sam rekao da imam racun te da cu ga postati ako priznaju da lazu ljude,blokirali su mi profil na stranici.
Citav post s screentshootovima razgovora i racunom saljem inspekciji i policiji.Pa da vudin sto ce njima reci
|
https://www.reddit.com/r/croatia/com...gar_megastore/
|