View Single Post
Staro 12.01.2018., 09:19   #3036
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Pa po meni je i 60 fluidno, ali one fore da se ne vidi sve iznad, ne znam, 45 FPS-a, je glupost. Meni osobno 60 FPS-a dovoljno (osim ako nije lockano i ne može se maknuti lock). Pogotovo činjenica da zadnjih 5 godina ciljam na high end konfe.

Konkretno u PUBG ništa ne pomaže kada nemaš mogućnost staviti na 144hz. Ali npr. Far Cry je ogromna razlika, sve je nekako fluidnije. Sami windowsi su fluidniji, otvaranje prozora, itd. je daleko fluidnije. Novije igre imaju mogućnost slaganja 144hz i sve će biti češća ta opcija u graphic options. (imam taj monitor tek 4 mjeseca, nisam nešto previše odigrao igara na njemu, što zbog nedostatka vremena, što zbog PUBG-a). Igrao sam FC4, Batmana, PUBG, FC Primal, Hellblade.

Samo da napomenem, vidim da ljudi ne shvaćaju. Ja sam i na 60hz monitoru imao ugašen VSync, i uvijek sam imao preko 60 FPS-a. S 144hz monitorom imam gotovo iste frapse kao i na starom IPS monitoru ali je daleko fluidnije.

Znači nemam lockano 144hz nego isto kao i na 60hz monitoru, ali je ogromna razlika.
Mommistake je offline   Reply With Quote