View Single Post
Staro 11.01.2018., 15:06   #3902
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor FikiMrcina Pregled postova
@Bl@de

Hvala na argumentiranom objasnjenju za razliku od vecine naklapanja. Na nama ostalima je da se slozimo ili imamo drugacije misljenje koje bi isto tako bilo lijepo cuti argumentirano.

Ja se slazem s tvojom procjenom i mislim da cemo u iducim danima doci do 11500 (mozda i malo nize) i tek tada krenuti prema gore. Uz poneki bounce izmedu.

To mislim zato sto smo zapravo tek danas izasli iz overboughta ako se malo pogleda weekly chart tako da ima mjesta za jos malo prodaje, uzmemo li u obzir i trenutnu siru sliku tipa South Korea FUD i slicno...

Naravno ako sam u krivu jos bolje
Meni osobno se tu poklapa previse prica da bi to bilo slucajno. Prvo Kina kao da ce banat majnere tj. ukinut ce im struju pa sad JK da ce ukinut mjenjacnice sve smrdi ko na FUD koji je bio u ljeto kad smo bili na 5500 i pad na 2800.

Po mom misljenju ekipa radi cash out do 12 k i brdom bulltrapova da sto efikasnije prodaju. Kad se sve rasproda krece se u iducu fazu a to je prikupljanje novih coina tu se uklapa savrseno ovaj gore FUD a mislim da ce ih biti jos vise kak se tome blizimo, a to onda podrazumjeva ono malo coina sto je ostalo za probijanje 12k i spustanje na 10k gdje ce se radit akumulacija. To bi onda bila puna 50% korekcija s nastavkom trenda rasta nakon akumulacije. ako padamo ispod 10k znaci da je u pitanju zesci izlazak kapitala iz igre a mislim da stvarno da nismo jos u tom stadiju jer svima je ovo jos uvijek prezanimljivo da ne kazem profitabilno.

Stochastic jos nije dosegnuo 20 zonu sto znaci da ovaj nalet jos nije gotov, prije odbijanca do gornje linije, ne vrlo smo blizu iste.

No postoji caka, jer ovo je poznato svim iskusnim trejderima a kako oni drže 90% trzista mogu muvat market kako pozele :-D

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Zadnje izmijenjeno od: Bl@de. 11.01.2018. u 15:12.
Bl@de je online   Reply With Quote