S interesom citam ovu temu, kao (silom prilika) korisnik Overseas usluga vec mnogo mnogo godina... prvo kao privatna osoba (najcesce primatelj posiljki), a onda kao i pravna osoba (i primanje i slanje).
Oba iskustva mogu opisati jednom jedinom rjecju: KATASTROFA
Da idem u previse detalja, radi se o ne preuzimanju posiljki kad sam posiljatelj, kasnjenju s isporukom, prekasnom dolasku (u slobodno vrijeme vozaca u vrlo neprimjerena vremena) i sl.
Medjutim, "najzgodnije" je iskustvo koje sam imao kao pravna osoba slanjem paketa s vrijednom robom (oko 20.000 po paketu) u periodu od cca. godinu i pol dana. U tom su me periodu prema mojoj procjeni prevarili za oko 20.000 kuna, a prevara je dokazana jer su za zadnje 2 fakture izdali odobrenje. Za prethodno izdane i placene fakture nisam se zalio jer smatram da nemam osnove (fakture vec placene, rok zalbe prosao).
Prijevara je bila njihova greska u sustavu koju sam dokazao, a za koju su me pravili budalom da kao ja ne kuzim... nakon sto sam im doslovno NACRTAO sto je problem i zaprijetio tuzbom vratili su oko 5.000 kn.
EDIT:
Zaboravih jos jedno "dobro" iskustvo prije 3-4 godine. I tad su radili za UPS koliko se sjecam! Vrlo vrijedan komad mehanicke robe (nekakva pumpa za stroj) je krenuo iz Njemacke i dosao ostecen. Kutija uzasno losa, sva izudarana. UPS nadzorne kamere mi pokazuju posiljku sa selotejpom proizvodjaca, npr. 2-3 dana prije dostave... na nekoj kontrolnoj tocki. A paket u RH tj. kod mene dosao u nekoj bezveznoj kutiji - dakle PREPAKIRAN. Zalio se, dobio inicijalni odgovor i VISE NIKAD NISTA. Vise sam puta slao e-mail da kazu sto se dogodilo, NISTA. Igrom slucaja proizvodjac nam je izdao odobrenje i zamijenio dio.
Ono sto hocu reci, Overseas Express je uzasna i neprofesionalna tvrtka. I ne, nisu takvi samo oni nego i odredjeni njihovi kooperanti. Dakle stvar smrdi od glave, uprave, dostavljaca, sustava, racunovodstva - SVE. I to ne u vrijeme blagdana nego mnogo mnogo godina!