Citiraj:
Autor Brut
Jel tko probao uopce ugurati 4 kartice u kuciste? ja ne mogu s 2x570 zatvoriti poklopac jer grije ko ludo i ventilatori pizde(kuciste nije lose izvedeno ima naprijed i nazad ventilator taman za strujanje zraka).
serverska kucista s kojim idu jaki ventilatori isto zuji ko avion(cisto napomena onima koji misle tako nesto donesti na posao kao skriveni pc  )
|
Ja sad imam 3 vege . 2 pusu otraga a jedna puse naprijed i temerature su namjestene na 59-60C- ventilator na prvoj 16x vrti 2800 na drugom 16x vrti 2400 a ova treca na riseru kaj puse naprijed vrti 1800 tak da nije prestrasno. Ima jedan prednji 12cm ventilator i jedan 12cm sam stavio bocno da puse direkt na kartice upiknute u 16x slotove te proborao 50 tak rupa na stranici koja se skida da lovi malo zraka.Ti ventilatori su na 800 okretaja namjesteni.Izlazni vewntilator ni nemam.
jedino je nezgodno sto puse na obje strane i katastrofa izgleda: jer je zavezana i strsi malo van kroz rupu cd-a. pa bi radje kupio neko kuciste ak stane u njeg a2 normalno u 16x slot i jedna vertikalno. to bi mi rijesilo sve probleme al eto google nije moj prijatelj jer nisa mnasao nijednu sliku i nijedan video sa 3 gpu u klasicnom kucistu ili bar 2 gpu 1 horizontal 1 vertikal pa da sam siguran da ce to sve stat u kuciste.