JA TEBE NI NIKOGA OVDJE DIREKTNO nisam prozvao nicim, a ti si mene DIREKTNO prozvao Josom Mraovicem. Daniel day Lewis je napravio film o snajderu, o sivacu robe, nemam slova sa interpunkcijom ovdje, pa eto razumijem da nisi shvatio. O osobi kao siva robu. Nigdje to nisam uputio tebi. Samo sam ti preporucio cije filmove da gledas ako zelis odlicnu glumu.
Drago mi je da imas vremena ici quotati postove, i ja jos uvijek ne vidim gdje sam ja to nekoga sa foruma direktno prozvao nekim imenom ili nesto uvredljivo ili etiketirano napisao nekome s foruma. Ako sam stavio netflix publici, pa nego kome ako mu je netflix platio da za netflix snimi filmove. I ja sam netflix publika, i imam pretplatu, i gledam Sandlerove filmove.
pljeskanje platnu je i dalje blesavo, a sto smo mi na Forumu casnih sestara ili se ne smije vise covjek ni nasaliti a da ne stavim 18 smajlica iza toga. Evo onda par
Imam i ja problema sa tvojim ponasanjem i sto sad. Necemo se nikad druziti tako da nemas brige. To je sporedno na forumu gdje imas par tisuca clanova, ne moraju se svi voljeti, dapace, onda ni forumi ne bi bili zanimljivi.
Idemo sada u drugom tonu i treba nekada prihvatiti i kritiku i pokudu.
Nisi komentirao kakav ti je SW....