@Gabre
Imam problema sa tvojim ponašanjem.
Netko kaže nešto da ne valja, npr Dunkrik, što si sve izgovorio ekipi tu. Da krenemo redom:
Citiraj:
deadpool je uvreda za mozak. Sto opet dovoljno govori o danasnjoj publici.
netko je spomenuo sandlera... on je sa Netflixom potpisao ugovor da ce izbaciti za njih 6-7 filmova i svi su na isti kalup, moguce i od istih producenata... za netflix publiku..
|
Citiraj:
pljeskala, kakve su to gay fore sada, pa jebote gledas kino projekciju, a ne kazalisnu predstavu? pljesces PLATNU? a je se smaklo sve u pm
|
Citiraj:
Nije za vas nego transformeri onda.
Ili se pravite kao neka filmska elita pa su vam dobri jedino filmovi Woody Alena i sličnih
Christopher Nolan radi specifične filmove, i ili voliš ili ne voliš njegov stil.
|
Citiraj:
oces ozbiljnu glumu i drametine, eno ti pa gledaj filmove Daniel Day-Lewisa. Eno ima bas novi o modi, sigurno je vrhunska uloga. O snajderu.
rock je akcijski/komedija glumac, i kao takav je odlican, a to pokazuju i njegovi rezultati na kino blagajnama i boxofficeu, a na kraju i njegovoj placi.
I to jako pametno iskoristava.
|
Sad ja tebe pitam, imaš li ti kakvih problema? Mene vrijeđa da me netko naziva Snajderom tj. Sandlerom.
A da ne spominjemo druge teme gdje si aktivan. Stoga, na uvredu sam ti odgovorio uvredom. Ili ako oćeš, ja svoju editiram, a na tvoju odmoderiramo po pravilima. Ajde, nismo djeca. Ako daješ, nauči i primit.
I ne spinaj sebe u žrtvu ovdje. Uvijek sam bio za slobodu govora i da može svatko reći da nešto valja ili ne valja. Stvar je u tome što si ti taj koji ovdje lijepi etikete ako netko popljuje nešto što je tebi dobro, a ne obrnuto.
Ako dobro vidiš, ja sam napisao da mi Rock nije zanimljiv, nisam nigdje napisao da ste vi budale koji ga volite ili bilo kaj slično, čak štoviše, napisao sam da i dalje uživate u njemu. Istu stvar sam napisao za Dunkirk, da MENI OSOBNO nije nešto. Nisam pisao da je uvreda za mozak. Ali ti si fino odmah mene strpao u koš za DDL-a, drame i nazvao Snajderom. Ali da, po novom, niko niš ne smije reći...
Kreni od sebe malo. Nemam se namjeru svađati i prepucavati, ali stani na loptu malo.