Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
09.01.2018., 10:00
#
10275
Roberto
Premium
Moj komp
Datum registracije: Feb 2006
muči me premisa od lika koji je napravio time machine koji tvrdi da se ništa ne može promjeniti jer je sve predestinirano i za sada se pokazalo da nitko nije uspio promjeniti događaje vraćajući se u prošlost. to znači ako se budu držali toga i dalje da će sadašnjost ostati ista odnosno nitko ništa neće promjeniti. kaj vi mislite?
i taj njemački mi je jeben isto.
turski, španjolski, mađarski -- uh, ti su mi koma.
Pa to u principu i nije točno.
Događaji koje pratimo u 2019. godini su uvelike određeni putovanjima kroz vrijeme - Mikkel odlazi u 1986. i na kraju ostaje tamo. Iz njegove veze s Hannom rodio se Jonas kojeg ne bi bilo da Mikkel nije putovao u prošlost.
I Ulrich koji odlazi natrag i direktno utječe na to da Helge bude uključen u putovanja kroz vrijeme i postaje Noahov poslušnik.
Jako puno pitanja ostalo je otvoreno. Svaki odgovor koji je serija dala otvorio je niz novih pitanja, i to na vrhunski način
-->
Ni ja inače ne volim njemački u serijama, ali u ovoj seriji nisam to uopće zamjetio kao problem. Radnja, gluma, atmosfera, sve je toliko dobro napravljeno da nemam nikakvih problema s time.
Jedino što ja volim gledati s originalnim govorom, pa moram čitat titlove. To u biti malo otežava praćenje u prvih par epizoda dok ne pohvataš likove i radnje. Ja sam neke scene vraćao natrag da provjerim jesam li dobro shvatio
Citiraj:
Autor
tizhu
serija je vrh.
muči me premisa od lika koji je napravio time machine koji tvrdi da se ništa ne može promjeniti jer je sve predestinirano i za sada se pokazalo da nitko nije uspio promjeniti događaje vraćajući se u prošlost. to znači ako se budu držali toga i dalje da će sadašnjost ostati ista odnosno nitko ništa neće promjeniti. kaj vi mislite?
i taj njemački mi je jeben isto.
turski, španjolski, mađarski -- uh, ti su mi koma.
Pa to u principu i nije točno.
Događaji koje pratimo u 2019. godini su uvelike određeni putovanjima kroz vrijeme - Mikkel odlazi u 1986. i na kraju ostaje tamo. Iz njegove veze s Hannom rodio se Jonas kojeg ne bi bilo da Mikkel nije putovao u prošlost.
I Ulrich koji odlazi natrag i direktno utječe na to da Helge bude uključen u putovanja kroz vrijeme i postaje Noahov poslušnik.
Jako puno pitanja ostalo je otvoreno. Svaki odgovor koji je serija dala otvorio je niz novih pitanja, i to na vrhunski način
Pronađi još poruka od Roberto
Moj komp
CPU:
i5 2500K
MBO:
asrock p67 se pro3
RAM:
4x4gb g.skill 1333 MHz
HDD:
Samsung Evo 250Gb SSD, Hitachi 1Tb, WD 640 GB,
VGA:
Gigabyte Windforce GTX 950