Killing Gunther - nabrijana akcija s Švarcikom, meni okej sjeo. Za izgubit sat i pol nedjeljom popodne taman
Battle of the Sexes - dobro ispričana priča o odnosu muško-ženskog tenisa u povijesti
Better Watch Out - kao hororčić neki, okej pričica, ajm oreć da se isplati ubit vrijeme
The Snowman - zbog knjige očekivao puno, a dobio mlaku porciju. Nije me pretjerano dojmio. Mogla se knjiga puno bolje prebacit na platno. Ne znam jel će nastavit s serijalom
Justice League - nisam pretjerani fan superjunaka al okej mi sjeo, tu i tamo bacio fastforward
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri - spomenuo ga već ranije, odličan film, svaka preporuka
Ingrid Goes West - žali bože vremena. Fastforward je radio na veliko
Kingsman: The Golden Circle - prvi dio puno bolji, ovaj mi je mlak, ali zabavan
13 Hours - odličan ratni film, svaka preporuka. Tj, i nije tak ratni, o sigurnosnom timu, ili ti plaćenicima. Super ispričana priča i ima taman akcije
A Bigger Splash - europska kinematografija, drama, art. Taman malo doze erotike za xlr pa ga može stavit na popis iz mog prijašnjeg posta
Bright - priča ima potencijala, čak bi se mogla i u seriju prebacit. Ovak i filmu nije baš nešto najbolje. Za neku peticu, šesticu
Act of Valor - o Navy Sealovcima, okej filmić u dosta akcije
Busanhaeng (Train to Busan) - japanska akcija, ne bi ga deklarirao kao horor. Jedan od boljih zombi filmova
The Foreigner - Jackie Chan i Pierce Brosnan. Moram reć da je Jackie ovdje isporučio dobro, ovak dobrog filma nije imao ne sjećam se kad, od onog Rush Houra s Chris Tuckerom. Preporuka
Good Time - svaka preporuka. Super prikazana priča o noći nakon što pljačka krivo ode
Seven Sisters (What Happened to Monday) - zanimljiv koncept, predvidljiv, ali okej
November Criminals - meni se svidio film, čak i dosta više od te petice koju ima na IMDBu
Ak-Nyeo (The Villainess) - nabrijana Korejska akcija. Prvih par minuta ne trepneš kolko je nabrijano, i dobar dio je kao first person shooter. Preporuka
Much Loved - marokanske kurve i ta šema, bezveze film
Super Dark Times - odličan film o tinejdžerskom ubojstvu. Preporuka
Sweet Virginia - miran film, lagana radnja, čak neloš