View Single Post
Staro 07.01.2018., 21:36   #13
NameNo
Premium
Moj komp

NameNo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
E i da, jedna bitna stvar, mislio sam da nije bitno ali sad vidim da vjerojatno i je. Kad je majstor iz bneta došao spojit modem i vidio tu utičnicu rekao mi je (telefonom pošto sam ja bio na poslu a samo žena doma) da to nije njihova (Bnetova) utičnica i da oni ne spajaju na takve utičnice nego je utičnicu izvadio i spojio direkto modem na kabl iz zida (produžio kabl sa onim gore konektorom).
A ja kad sam došao kući i vidio da utičnica visi iz zida a kablovi razbacani ko 5 deka salame po sendviču kojekuda nie mi vrag dao mira nego sam naravno probao to složit natrag na tu utičnicu da vidim dal će radit tako - i vidim radi, brzina oke i ostavim tako.
Tek sam kasnije primjetio da se brzina downloada zna smanjit - tako da je vrlo lako i moguće da je do utičnice.
Inače nije mi jasno koja je sad onda razlika između te "Bnetove" utičnice i ove koju ja imam? Izvana izgledaju isto..vako nešto: https://www.conrad.com/medias/global...B.EPS_1000.jpg

(kad kažem da izvana izgledaju isto - imam na poslu isto bnet i taka ista utičnica i tamo i radi ok, samo je tamo navodno to bnet postavljao instalaciju pa je utičnica njihova..)
NameNo je offline   Reply With Quote