Citiraj:
Originally posted by Bubba
. Prvo su zaposlici nekakve nesposobne kretenoide, koji ne znaju raditi na nekakvom novom smecu od softvera kojeg su uzeli, i na kraju jos i ovo? Ok, ljudi nisu krivi i sve sto sam im rekao nije islo njih direktno, no kretenluk na koji je Ve-Mil spao presao je sve granice...
|
Gle, ono kaj se njima kaze da rade moraju radit. Jebga. A kaj se tice zaposlenika, neznam za ostale lol . Ali covjek kaj se zove Domagoj Car, tak mi pise na ponudi stvarno je oke lik. Trudi se, zeli pomoc jer naime, htio sam kupit laptop onaj acer 5024 ("slabiji model") a picka mu mater dinersu stavili limit na 6K kuna i ne zele veci dati, debilana posto sam mislio uzet na 36 rata. E, da je meni tvoj American sada, dao bi ti 10% cijene laptopa samo da ga mogu uzeti, sad se moralo s cekovima nadopunit. Ali lik bio susretljiv i dao 6000 kuna na diners, a ostatak cu morati preko cekova. Sad, problem je bio kaj sam htio da cekovi krenu malo kasnije, tj. da prvi krene oko 2. ili 3. mjeseca. Njima je isti kurac kaj se tice kolicine para koje ce dobit, a meni zivot znaci. (doslovno lol). Pa lik rekao i kontaktirat ce direktora prodaje osobno, zato kaj nema smisla da to ne odobre posto je njima svejedno, a bili bi svi sretni. Oni prodani laptop, a ja dobiveni laptop. -u pon. cu tek cut jer bas to, uprava se preselila na vrbane, a prek tel. ga nije mogao kontaktirat.
Ali covjek, svaka cast, mogao je odjebat ko idiot, nitko ga ne sili na to, a njemu jedan laptop vise ne znaci nis posebno, ali i sam je rekao da je imao problema s dinersom prije, ali ono. Bar da takvi ljudi jos negdje rade...
Tako da, drzte mi fige, jer stvarno hocu u pon. taj laptop